top of page

Tvrtka FASEK d.o.o. u svojoj ponudi nudi specijalne industrijske premaze renomiranih svjetskih proizvođača Axalta Coatings i Resimac. U svojoj paleti proizvoda nudimo najnovije razvijene premaze visokih performansi za zaštitu i sanaciju betonskih i metalnih površina u vodnoj industriji. Zaštitni i sanacijski premazi obuhvaćaju poliuretanske, epoksidne i epoksi novolac premaze bez otapala, što uvelike smanjuje emisiju štetnih tvari u okoliš prilikom nanošenja i sušenja premaza. Najmodernije formulacije premaza omogućuju izvrsnu antikorozivnu i kemijsku zaštitu te ujedno zaštitu od mehaničkog djelovanja na suhom i u uvjetima uronjenosti. Svi premazi u ponudi pružaju dugotrajnu zaštitu svih površina s nikakvim ili minimalnim utjecajem na okoliš.

Hidroizolacije objekta

Hidroizolacija je kritična praksa u suvremenom inženjerstvu i gradnji, a igra ključnu ulogu u zaštiti širokog spektra objekata od oštećenja vode. Kako tehnologija i materijali nastavljaju napredovati, učinkovitost i svestranost metoda hidroizolacije također se poboljšavaju, osiguravajući da objekti i strukture ostanu sigurni i funkcionalni suočeni s izazovima povezanima s vodom.

Za zaštitu objekata pitke vode nudimo poliuretanske premaze sa 100% suhe tvari sa svim potrebnim certifikatima za kontakt sa pitkom vodom i hranom, izdanim od strane Hrvatskog Zavoda za Javno Zdravstvo. Poliuretanski premazi različitih formulacija omogućuju sanaciju pukotina i ostalih oštećenja na betonskim površinama, hidroizolaciju  objekta i zaštitu od negativnog utjecaja kemikalija, posebno klorida na površinu objekta. Nakon aplikacije poliuretanskog sustava premaza rezultat je vodonepropusna, lako periva, mehanički i kemijski otporna površina sa dugim vijekom trajanja.

FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Hrvatska
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page