top of page

Industrija nafte i plina

Na području industrije nafte i plina tvrtka FASEK specijalizirana je kako za isporuku opreme tako i za  funkcionalna ispitivanja, puštanja opreme u rad, pružanje usluga redovnog i interventnog održavanja, 

specijalističkih usluga popravaka i/ili održavanja cjevovoda, strukturna ojačanja, ispitivanje i održavanje integriteta cjevovoda te zaštitu infrastrukturnih objekata upotrebom specijalnih premaza.

Procesna industrija

Široki spektar primjene procesnih ventila u zastupstvu tvrtke (SAMSON, ARI ARMATUREN, KUEHME) čini nas prisutnima u preko 200 proizvodnih tvrtki u Republici Hrvatskoj iz različitih grana procesne industrije; farmaciji, prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji, elektroenergetici. Svojim klijentima osiguravamo stručno savjetovanje, proračun ventila, podršku pri optimizaciji opreme na procesnim linijama, pravovremenu i točnu isporuku opreme, puštanje u rad i cjelokupnu poslijeprodajnu podršku. 

Usluge i rješenja

Vodoopskrba i odvodnja

FASEK u svojoj ponudi ima široki program specijalnih rješenja za aktualne probleme u vodopskrbi i odvodnji; razradu tehnologija zahtjevnih sanacija s isporukom potrebne opreme i alata za izvođenje radova i popravke, premaze visokih performansi za zaštitu i sanaciju betonskih i metalnih površina izloženih agresivnoj atmosferi klorida, termoskupljajuću zaštitu naglavnih spojeva za dugovječnost brtvljenja i nepropusnost spojeva na cjevovodima.

Usluge i rješenja

Ostale usluge

FASEK je tvrtka kojoj je cilj pružati visokokvalitetna rješenja, proizvode i usluge svojim klijentima. U spektru naše ponude nalazi se iz tog razloga i ponuda alata i proizvoda za opremanje objekata, a sve kako bismo kupcima omogućili cjelovitost isporuke po različitim projektima i/ili sanacijskim zahvatima. Naša predanost izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca u središtu je svega što radimo.

Naša rješenja i usluge

FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Hrvatska
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page