top of page

Procesna industrija

Široki spektar primjene procesnih ventila u zastupstvu tvrtke (SAMSON, ARI ARMATUREN, KUEHME) čini nas prisutnima u preko 200 proizvodnih tvrtki u Republici Hrvatskoj iz različitih grana procesne industrije; farmaciji, prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji, elektroenergetici. Svojim klijentima osiguravamo stručno savjetovanje, proračun ventila, podršku pri optimizaciji opreme na procesnim linijama, pravovremenu i točnu isporuku opreme, puštanje u rad i cjelokupnu poslijeprodajnu podršku. 

Izuzev opreme, a uzimajući u obzir agresivne korozivne atmosfere u pojedinim procesnim pogonima, FASEK je svojim referentnim poslovima vrlo brzo stekao te održava ugled tvrtke koja osigurava visokokvalitetnu antikorozivnu i kemijsku zaštitu  betonskih i metalnih površina izloženih agresivnoj atmosferi.

Antikorozivna i kemijska zaštita

FASEK pruža cjelovitu funkcionalnu i antikorozivnu obnovu armature uz obnovu garancije, popravak antikorozivne zaštite podzemnih i nadzemnih instalacija, metalnih i betonskih površina u svim uvjetima ekspolatacije.

Industrijski premazi

Tvrtka FASEK u svojoj ponudi nudi specijalne industrijske premaze renomiranih svjetskih proizvođača Axalta Coatings i Resimac. U svojoj paleti proizvoda nudimo najnovije razvijene premaze visokih performansi, između ostalih, poliuretanske i epoksi premaze bez otapala, epoksi novolac premaze, premaze na bazi vode, silikonske premaze, reparaturne premaze za metalne, plastične i betonske površine, vodonepropusne membrane, termalne barijere i visokotemperaturne premaze.

Regulacijski ventili i armature

Program regulacijske opreme obuhvaća proizvode i sustave upravljanja različitih medija, a proizvođači koje zastupamo intenzivno rade na integraciji automatski upravljanih ventila na mnoštvu različitih aplikacija. Modularna izvedba regulacijskih ventila omogućuje ponudu širokog spektra ventila s pladnjem, kutnih ventila, troputnih ventila u svim procesno uobičajeno korištenim dimenzijama i klasama tlakova.

Servis

Servisni odjel tvrtke nastao je kao podrška poslijeprodajnim potrebama svih programa u ponudi u službenim zastupstvima, ali su se vremenom usvajala i primjenjivala znanja i za srodne servisne aktivnosti na opremi drugih proizvođača. Tako se od servisa aktuatora na bušotinskim zasunima i kuglastim slavinama, razvio i servis cjelokupnog programa samo djelujućih i elektro ili pneumatski upravljanih regulacijskih ventila, a naknadno su razvijene i aktivnosti defektaže, servisa i hitnih intervencija na terenu sa potpuno opremljenim servisnim vozilima.

FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Hrvatska
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page