top of page

Antikorozivna i kemijska zaštita

Najmodernije formulacije premaza omogućuju izvrsnu antikorozivnu i kemijsku zaštitu te ujedno zaštitu od mehaničkog djelovanja. Svi premazi u ponudi pružaju dugotrajnu zaštitu svih površina s nikakvim ili minimalnim utjecajem na okoliš. 

Antikorozivna zaštita

Iz ponude antikorozivnih premaza izdvajamo debeloslojne epoksidne i poliuretanske premaze sa 100% suhe tvari, premaze na bazi otapala te akrilne premaze na bazi vode. Premazi pružaju izvrsnu i dugotrajnu korozivnu i UV zaštitu u izrazito korozivnim sredinama. Pogodni su za nanošenje u industriji nafte i plina, brodogradnji, prehrambenoj i procesnoj industriji. 

Antistatički premazi

Kao mjera zaštite od statičkog elektriciteta u zonama ugroženim eksplozivnom atmosferom, nudimo antistatički premaz visokih preformansi odobren od strane Ex Agencije kao elektrostatski vodljiv premaz prema normi HNR EN 60079-0 ga obuhvaća mjerenje procesnih uvjeta rada ugrađene armature kako bi se utvrdio uzrok kvara ili neispravnog rada.

antikorozivna zaštita
corroless aco
IMG_1015.jpeg

Antikorozivna i kemijska zaštita

U industrijskim okruženjima, posebno onima u kojima oprema i infrastruktura dolaze u redoviti kontakt s agresivnim kemikalijama ili agresivnom atmosferom, provedba učinkovitih antikorozivnih i kemijskih mjera zaštite od presudne je važnosti. Te zaštitne mjere ključni su faktor za osiguravanje dugovječnosti, sigurnosti i operativnog integriteta imovine u tim industrijama.

axalta
resimac
FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Hrvatska
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page