top of page

Prodaja i najam hidrauličnih alata

Hidraulični alati su postali ključni partneri u poslovnom svijetu za profesionalce i organizacije. Oni predstavljaju sofisticiranu sinergiju tehnologije i inženjeringa, omogućavajući izvođenje različitih radnih zadataka s visokom učinkovitošću i pouzdanošću. Naši alati omogućavaju radnicima i inženjerima da postignu izvanredne rezultate u mnogim industrijama, bilo da je riječ o građevini, proizvodnji, ili drugim sektorima gdje su snaga i preciznost od ključne važnosti za uspjeh.

Servis hidrauličkog alata

Naša usluga servisa hidrauličkih alata ključna je za održavanje i poboljšanje snage, preciznosti i pouzdanosti vaše hidraulične opreme. Razumijemo koliko su hidraulični alati važni za vaše poslovanje i projekte, stoga smo tu kako bismo osigurali da vaša oprema uvijek radi na najvišim performansama.

EP3504TE_W2106X_Oil_Gas_tie_in_GEC_app_0468.tif

FASEK distributer i podrška - ENERPAC:

Ovlašten za prodaju opreme, alata, obuku, kao i cjelovitu ponudu servisa i usluga rada s alatom i opremom ENERPAC, prema zahtjevu kupaca i specifičnostima projekata. Za nas, pružanje idealne korisničke podrške znači predano raditi  kako bismo bili sigurni da naši klijenti mogu, kada je to najvažnije, imati  na zahtjev pristup velikom katalogu proizvoda i usluga, opsežnu obuku i mobilizirane timove na terenu bez obzira gdje se nalaze. U mogućnosti smo pružiti tehničku podršku i hidrauličko znanje potrebno za podršku servisiranja standardnih proizvoda, dizajnirati prilagođene proizvode za jedinstvene primjene.

FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Hrvatska
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page