top of page
Dark-Background     _edited.jpg

FASEK je tvrtka u kojoj svoje mjesto uvijek mogu naći za rad, razvoj, učenje i napredak zainteresirani stručnjaci različitih nivoa naobrazbe iz područja tehničkih znanosti; inženjeri strojarstva i elektrotehnike, mehaničari, mehatroničari, lakireri, strojarski tehničari, električari. 


Tvrtka ima 35 zaposlenika što, uzimajući u obzir da su nam djelatnosti proizvodnja, servis, prodaja i poslijeprodajna podrška, govori u prilog tome da svi pojedinci trebaju biti koncentrirani na rad, ustrajni, odgovorni, otvoreni za učenje i izazove, za nove zadatke, inovativni, snalažljivi, samostalni te motivirani da svojim opažanjima i konstruktivnim primjedbama i prijedlozima doprinose poboljšanju internih procesa, kvaliteti rada, kvaliteti proizvoda i usluga.


Tvrtka potiče napredak pojedinaca u karijeri, usvajanje novih znanja prema prepoznatim kvalitetama i interesima pojedinaca, dodatno školovanje i usavršavanje, učenje jezika, stručna osposobljavanja. Osobitu pažnju posvećujemo sigurnosti na radu, kvalitetnim međuljudskim odnosima i osiguranju kvalitetnih uvjeta rada.


Budući da želimo zadržati reputaciju i ugled koji smo godinama stvarali, pružati postojećim i novim kupcima kvalitetne proizvode i usluge, kontinuirano poboljšavati i razvijati vlastite proizvode, želimo pozvati sve zainteresirane željne znanja i mogućnosti razvoja u pouzdanom okruženju, da nam se jave sa svojim životopisima, kvalifikacijama i iskazima željene vrste posla. Ukoliko želite biti prepoznati  i vrednovani kao pojedinac koji doprinosi kvaliteti rada u radnoj okolini i određenom radnom procesu, biti će nam izuzetno drago primiti vašu prijavu i osigurati vam razgledavanje poslovnog okruženja i prezentirati tvrtku i mogućnosti rada.

Karijere

FASEK d.o.o.
Ježdovečka ulica 1g,
10250 Lučko
Croatia
T: +385 (0)1 3695 525
F: +385 (0)1 3695 546​
E-mail: fasek@fasek.hr
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page