top of page

AKZ ODJEL FASEK

Servisni odjel tvrtke FASEK Engineering and Trading d.o.o. Zagreb je osnovan 2007 godine, zbog potreba održavanja aktuatora i upravljačkih uređaja vlastite proizvodnje. Uz poslove održavanja vlastite opreme Servisni odjel održava i ugrađuje opremu svih tvrtki za koje posjedujemo ugovor o zastupstvu.


Do osnivanja servisnog odjela tvrtka FASEK je nudila uslugu održavanja opreme sa raznim podizvođačima tako da je servisna djelatnost postojala i prije i sa nekim tvrtkama kao što su  GPZ i EL-TO Zagreb, te postoji višegodišnja suradnja kroz godišnje ugovore o održavanju.


Glavni poslovi koje servisni odjel pokriva je prvenstveno održavanje opreme vlastite proizvodnje koja se proizvodi u vlastitoj tvornici u Njemačkoj. Servisni odjel u Zagrebu pokriva prvenstveno teritorij Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, isto tako zbog svog položaja FASEK Zagreb pokriva sve zemlje u okruženju iako u tim zemljama postoje naša predstavništva. Ostale zemlje koje Servisni odjel pokriva su Austrija, Slovenija i Srbija.

1. Montaža, puštanje u rad, i održavanje aktuatora i upravljačkih uređaja FASEK proizvodnje.Montaža, puštanje u rad, i održavanje aktuatora i upravljačkih uređaja FASEK proizvodnje.

Servisni odjel ugrađuje i održava aktuatore na svim slavinama za koje imamo zastupstvo (CAMERON,  MSA), te omogućuje isporuku kompletnih Blokadnih slavina krajnjem korisniku. Ukoliko krajnji korisnik ima ugrađenu, postojeću ili slavinu drugih proizvođača, servisni odjel nudi uslugu prilagodbe i montaže FASEK aktuatora.

4. Usluga snimanja stanja plinovoda.

Servisni odjel nudi uslugu inspekcije cjevovoda metodom MFL magnetskog snimanja ili snimanja ultrazvukom ovisno o mediju i potrebnim izlaznim podacima u suradnji sa tvrtkama koje vrše navedena ispitivanja.

2. Puštanje u rad i održavanje kuglastih slavina proizvođača koje FASEK zastupa.

Servisni odjel održava kuglaste i konusne slavine proizvođača Cameron, MSA, te ostalih svjetskih proizvođača. Održavanje se vrši prema procedurama proizvođača te sa originalnim rezervnim dijelovima i preporučenim materijalom za održavanje

5. Usluga sanacije i reparature plinovoda.

Servisni odjel vrši uslugu nabave opreme i sanacije cjevovoda te obučava djelatnike drugih izvođačkih firmi u suradnji sa proizvođačima opreme TDW, CEPS i WrapMaster.

3. Održavanje bušotinskih ventila proizvođača koje FASEK zastupa.

Servisni odjel održava bušotinsku opremu proizvođača Breda Energia iz Italije koja je ugrađena na platforme za proizvodnju plina u Jadranskom moru.

6. Održavanje i servis regulacijske opreme.

Servisni odjel održava regulacijske ventile proizvođača SAMSON i ARI ARMATUREN.

bottom of page